AGB

ОБКОВ ЗА ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

  • Противовзломна Artech точка на заключване. Пъпката е свързана с носещата планка, която е здраво фиксирана към обкова. Носещата планка разпределя страничното натоварване на главата на пъпката, за да улесни мекотата на движение на обкова на широка гладка повърхност.
  • Реглажите – винаги осигурени. Заключващата точка запазва същата противовзломна сигурност във всяка позиция на реглаж.

Повече нива на сигурност, по-голяма защита на вашия дом

Стандартният обков на Аrtech е с клас на сигурност RC1N, благодарение на антивзломните насрещници, които са включени в базовата окомплектовка, но нашето предложение е да изберете брониран клас обков POSEIDON TT за най-уязвимите прозорци на първи етаж и клас на сигурност RC2 за ниски и последни етажи.

ОБКОВ ROTO NT С ЛЕСНИ ЗА ИНТЕГРИРАНЕ АКСЕСОАРИ КЪМ НЕГО

Artech e стандарт за сигурност

Сигурността винаги е била в основата на проекта Artech. Това е защитна система, в която всеки компонент е проектиран, за да блокира опитите за пробив. Artech означава сигурност, защото предлага аксесоари, които са в състояние да трансформират прозореца и да го направят по-безопасен.

Artech означава дизайн

Artech е решението за съвременната архитектура: широко остъклени отвори, минималистични линии, детайлизирани компоненти. Artech подчертава красотата на прозореца и го прави нов дизайнерски елемент в архитектурата.

ОБКОВ ROTO NT С ЛЕСНИ ЗА ИНТЕГРИРАНЕ АКСЕСОАРИ КЪМ НЕГО

Направи онлайн запитване

Напред

Попълни нашата анкета

Напред